Нови генетски третмани за SCN8A и поглед на n-of-1/nLorem

Придружете ни се за да слушнете од родителите и истражувачите на SCN8A, Медлин Оудин и Крис Бурџ, за да дознаете за различните видови генетски терапии кои се појавуваат, што е во план за SCN8A и да слушнете за нивното патување да најдат третман со ASO за нивната ќерка, Маргот, со нова компанија наречена nLorem. Можете да се регистрирате однапред […]

Нови генетски третмани за SCN8A и поглед на n-of-1/nLorem Прочитај повеќе "