Trajtime gjenetike në zhvillim për SCN8A dhe një vështrim në n-of-1/nLorem

Bashkohuni me ne për të dëgjuar nga prindërit dhe studiuesit e SCN8A, Madeleine Oudin dhe Chris Burge, për të mësuar rreth llojeve të ndryshme të terapive gjenetike në zhvillim, çfarë është në pritje për SCN8A dhe të dëgjoni për udhëtimin e tyre për të gjetur një trajtim ASO për vajzën e tyre, Margot, me një kompani e re e quajtur nLorem. Mund të regjistroheni paraprakisht […]

Trajtime gjenetike në zhvillim për SCN8A dhe një vështrim në n-of-1/nLorem Lexo më shumë »